Menedzsment

Nagygyörgy Tibor

Vezérigazgató, alapító tulajdonos, fő tevékenysége a cégcsoport stratégiájának kialakítása.

Mint a Biggeorge Holding vezetője, az ország egyik legnagyobb és legsikeresebb ingatlanfejlesztője. Emellett számos innovatív cég alapítója és befektetője, a hazai ingatlan és pénzügyi szektor sokszorosan díjazott, meghatározó személyisége. Több tucat jelentős ingatlanbefektetésben vett részt, és 2001-ben elsőként indított útjára piaci alapú nyílt végű ingatlanalapot az Európa Alapkezelő berkein belül, amelyet később az Unicredit Bank felvásárolt. Közgazdász, MBA diplomáját 1997-ben a BKE London Business School-lal közös képzésén szerezte. 1999-ben elvégezte a RICS által akkreditált és a Nottingham Trent University, valamint a Budapesti Műszaki Egyetem által szervezett okleveles ingatlanszakértői posztgraduális egyetemi képzést is.

Kutas Gábor

Vezérigazgató-helyettes, tulajdonos, fő feladata az értékesítés, a termékfejlesztési tevékenység és a befektetői kapcsolattartás.

Londoni bankoknál és Európa különböző tőzsdéin szerzett tapasztalataira építve 2005-ben megalapította a DCF Consultingot, amelynek tíz évig volt ügyvezető partnere. A stratégiai gondolkodás, sok évtizedes értékesítési tapasztalat, a nem konvencionális megoldások és egyedülálló piaci beágyazottsága segítették abban, hogy tanácsadó cége a magyar és régiós tőkepiac számos jelentős szereplőjének segíthesse sikeressé válását. Tanulmányait a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetemen kezdte, majd végzősként a manchesteri UMIST-ban folytatta, ahol elvégezte a management alapszakot. Ezek után mesterképzését nemzetközi pénzügyek szakon a franciaországi CERAM ESC üzleti iskolában szerezte meg, majd tudományos fokozatot a franciaországi Université de Nice egyetemen kapott.