Menedzsment

Nagygyörgy Tibor

Vezérigazgató, alapító tulajdonos, fő tevékenysége a cégcsoport stratégiájának kialakítása.

Mint a Biggeorge Holding vezetője, az ország egyik legnagyobb és legsikeresebb ingatlanfejlesztője. Emellett számos innovatív cég alapítója és befektetője, a hazai ingatlan és pénzügyi szektor sokszorosan díjazott, meghatározó személyisége. Több tucat jelentős ingatlanbefektetésben vett részt, és 2001-ben elsőként indított útjára piaci alapú nyílt végű ingatlanalapot az Európa Alapkezelő berkein belül, amelyet később az Unicredit Bank felvásárolt. Közgazdász, MBA diplomáját 1997-ben a BKE London Business School-lal közös képzésén szerezte. 1999-ben elvégezte a RICS által akkreditált és a Nottingham Trent University, valamint a Budapesti Műszaki Egyetem által szervezett okleveles ingatlanszakértői posztgraduális egyetemi képzést is.

Kutas Gábor

Vezérigazgató-helyettes, tulajdonos, fő feladata az értékesítés, a termékfejlesztési tevékenység és a befektetői kapcsolattartás.

Londoni bankoknál és Európa különböző tőzsdéin szerzett tapasztalataira építve 2005-ben megalapította a DCF Consultingot, amelynek tíz évig volt ügyvezető partnere. A stratégiai gondolkodás, sok évtizedes értékesítési tapasztalat, a nem konvencionális megoldások és egyedülálló piaci beágyazottsága segítették abban, hogy tanácsadó cége a magyar és régiós tőkepiac számos jelentős szereplőjének segíthesse sikeressé válását. Tanulmányait a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetemen kezdte, majd végzősként a manchesteri UMIST-ban folytatta, ahol elvégezte a management alapszakot. Ezek után mesterképzését nemzetközi pénzügyek szakon a franciaországi CERAM ESC üzleti iskolában szerezte meg, majd tudományos fokozatot a franciaországi Université de Nice egyetemen kapott.

Buda Sándor

Igazgatósági tag, az alapkezelő operatív működésének irányításáért felelős.

1998 óta tevékenykedik a befektetési alapkezelési szektorban. Tanulmányait követően kötvény, részvény alapok menedzselésével foglalkozott, majd csatlakozott az Európa Alapkezelő csapatához, ahol részt vett az első hazai piaci alapú nyíltvégű ingatlanbefektetési alap sikeres elindításában. Később az Európa Alapkezelő pénzügyi igazgatója, majd vezérigazgatója. Ezt követően az MFB Invest tanácsadási igazgatójaként vállalati pénzügyi tanácsadással, illetve a hazai uniós forrású kockázati tőkeprogramok menedzselésével foglalkozott. Számos társaságban töltött be igazgatósági, illetve felügyelőbizottsági tisztségeket. Jogi szakokleveles közgazdász, diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte.

Finak Csilla

Back office vezető.

A Társadalombiztosítási Befektetési Alapkezelőnél 1997-ben kezdett dolgozni mint back office munkatárs. A Közép-Európai Brókerképző Alapítványnál a tőzsdei szakvizsgát 1999-ben szerezte meg, a Budapesti Értéktőzsde MMTS vizsgáját 2000-ben tette le, a Bankárképző és a BAMOSZ által szervezett tanfolyamon a VAP I. oklevelet 2010-ben szerezte meg. Az IE- New-York Broker Rt-nél értéktáros, majd a FirstFund Befektetési Alapkezelőnél 5 évig back office vezető volt. 4 évig az UniCredit Bank Zrt. letétkezelésén dolgozott mint nettó eszközérték specialista. Diplomáit az Eszterházy Károly Főiskolán szerezte matematika – kémia, illetve informatika szakon.