Menedzsment

Nagygyörgy Tibor

Vezérigazgató, alapító tulajdonos, fő tevékenysége a cégcsoport stratégiájának kialakítása.

Mint a Biggeorge Holding vezetője, az ország egyik legnagyobb és legsikeresebb ingatlanfejlesztője. Emellett számos innovatív cég alapítója és befektetője, a hazai ingatlan és pénzügyi szektor sokszorosan díjazott, meghatározó személyisége. Több tucat jelentős ingatlanbefektetésben vett részt, és 2001-ben elsőként indított útjára piaci alapú nyílt végű ingatlanalapot az Európa Alapkezelő berkein belül, amelyet később az Unicredit Bank felvásárolt. Közgazdász, MBA diplomáját 1997-ben a BKE London Business School-lal közös képzésén szerezte. 1999-ben elvégezte a RICS által akkreditált és a Nottingham Trent University, valamint a Budapesti Műszaki Egyetem által szervezett okleveles ingatlanszakértői posztgraduális egyetemi képzést is.

Kutas Gábor

Vezérigazgató-helyettes, tulajdonos, fő feladata az értékesítés, a termékfejlesztési tevékenység és a befektetői kapcsolattartás.

Londoni bankoknál és Európa különböző tőzsdéin szerzett tapasztalataira építve 2005-ben megalapította a DCF Consultingot, amelynek tíz évig volt ügyvezető partnere. A stratégiai gondolkodás, sok évtizedes értékesítési tapasztalat, a nem konvencionális megoldások és egyedülálló piaci beágyazottsága segítették abban, hogy tanácsadó cége a magyar és régiós tőkepiac számos jelentős szereplőjének segíthesse sikeressé válását. Tanulmányait a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetemen kezdte, majd végzősként a manchesteri UMIST-ban folytatta, ahol elvégezte a management alapszakot. Ezek után mesterképzését nemzetközi pénzügyek szakon a franciaországi CERAM ESC üzleti iskolában szerezte meg, majd tudományos fokozatot a franciaországi Université de Nice egyetemen kapott.

Szegedi Zoltán

Igazgatósági tag, az alapkezelő operatív működésének irányításáért felelős.

Közgazdász diplomáját a Külkereskedelmi Főiskola külgazdasági szakán szerezte, majd a Közép-európai Brókerképző Alapítvány tőzsdei szakvizsga tanfolyamán brókervizsgát szerzett. Ezek után sikeres vizsgát tett a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) és a Bankárképző által közösen indított „Vagyon Alap Portfolió” tanfolyamán. Tanulmányait követően a Bank Austria Creditanstalt Rt letétkezelési osztályán helyezkedett el, ahol 14 éven keresztül a nettó-eszközértékelési osztályt vezette, majd 2013-tól az Unicredit Bank Zrt letétkezelési osztályának operációs igazgatója volt.

Kiszely Károly

Back office vezető.

A Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán diplomázott, szakdolgozatát a befektetési jegyekről írta. A Nemzetközi Bankárképző Központ tanfolyamán értékpapír jogi vizsgát szerzett. 2002-ben helyezkedett el az Erste Bank Hungary Zrt. Letétkezelési osztályán, ahol 2012-től a piac legnagyobb ingatlanalapjainak nettó eszközértéket számító csoportot vezette.