Menedzsment

Nagygyörgy Tibor

Vezérigazgató, alapító tulajdonos, fő tevékenysége a cégcsoport stratégiájának kialakítása.

Mint a Biggeorge Holding vezetője, az ország egyik legnagyobb és legsikeresebb ingatlanfejlesztője. Emellett számos innovatív cég alapítója és befektetője, a hazai ingatlan és pénzügyi szektor sokszorosan díjazott, meghatározó személyisége. Több tucat jelentős ingatlanbefektetésben vett részt, és 2001-ben elsőként indított útjára piaci alapú nyílt végű ingatlanalapot az Európa Alapkezelő berkein belül, amelyet később az Unicredit Bank felvásárolt. Közgazdász, MBA diplomáját 1997-ben a BKE London Business School-lal közös képzésén szerezte. 1999-ben elvégezte a RICS által akkreditált és a Nottingham Trent University, valamint a Budapesti Műszaki Egyetem által szervezett okleveles ingatlanszakértői posztgraduális egyetemi képzést is.

Szegedi Zoltán

Igazgatósági tag, az alapkezelő operatív működésének irányításáért felelős.

Közgazdász diplomáját a Külkereskedelmi Főiskola külgazdasági szakán szerezte, majd a Közép-európai Brókerképző Alapítvány tőzsdei szakvizsga tanfolyamán brókervizsgát szerzett. Ezek után sikeres vizsgát tett a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) és a Bankárképző által közösen indított „Vagyon Alap Portfolió” tanfolyamán. Tanulmányait követően a Bank Austria Creditanstalt Rt letétkezelési osztályán helyezkedett el, ahol 14 éven keresztül a nettó-eszközértékelési osztályt vezette, majd 2013-tól az Unicredit Bank Zrt letétkezelési osztályának operációs igazgatója volt.

Szuda János

Investor relations igazgató

Közgazdász diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskola belkereskedelmi szakán szerezte, majd a Közép-európai Brókerképző Alapítvány tőzsdei szakvizsga tanfolyamán brókervizsgát szerzett. Eddigi szakmai életútja mérvadó tapasztalatokkal gazdagította a tőkepiac, a befektetői kapcsolatok, és a finanszírozás területén. CA-IB Értékpapír Rt (HVB Bank Rt) Igazgatójaként a kötvény kereskedelemben ért el sikereket, majd az OTP Jelzálogbank Rt, Értékpapír Kibocsátás és Befektetői Kapcsolatokért Felelős Igazgatói feladatait látta el. Több, mint 10 évet töltött az FHB Csoportnál. Előbb a FHB Jelzálogbank ügyvezető igazgatója, majd FHB Csoport ügyvezető igazgatója, végül vezérigazgató-helyettese volt. A Magyar Posta Befektetési Zrt. igazgatósági tagjaként elért sikerét a tevékenység gyors beindítása és a felfutása fémjelzi. A Budapesti Értéktőzsde Kibocsátói Bizottságának tagja, majd elnöke is volt, illetve a Magyar Bankszövetség égiszén belül a Jelzálogbanki Tagozat elnöki pozícióját töltötte be.

Kiszely Károly

Back office vezető.

A Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán diplomázott, szakdolgozatát a befektetési jegyekről írta. A Nemzetközi Bankárképző Központ tanfolyamán értékpapír jogi vizsgát szerzett. 2002-ben helyezkedett el az Erste Bank Hungary Zrt. Letétkezelési osztályán, ahol 2012-től a piac legnagyobb ingatlanalapjainak nettó eszközértéket számító csoportot vezette.