BIZTONSÁG ÉS HOZAM

A Biggeorge Holding vállalatcsoport értékláncának kiemelkedően fontos tagjaként működő Biggeorge Alapkezelő Zrt. a magán és intézményi befektetők részére nyújt ingatlanhoz kapcsolódó befektetési lehetőségeket.

Az ország egyik legsikeresebb integrált ingatlanfejlesztőjeként, az anyacég Biggeorge Holding stratégiája a dinamikus fejlődésen alapul mind az ingatlan, mind pedig a pénzügyi szolgáltatások területén. Ez a dinamizmus és innovatív szemléletmód jellemzi a Biggeorge Alapkezelő Zrt. tevékenységeit is. Hiszünk abban, hogy  felelősségteljes és céltudatos üzletpolitikánk biztos alapot teremt arra, hogy  ügyfeleink bizalmát elnyerjük és azt hosszú távon megtartani is képesek legyünk. Hiszünk abban, hogy a biztonságra törekvő, értékteremtő befektetési politika, megfelelő hozzáértéssel és gyakorlattal párosulva hosszú távon is kiegyensúlyozott hozamot biztosít ügyfeleink számára.

Az értékteremtés nemcsak befektetőink, hanem a fejlesztett, illetve kezelt ingatlanok vásárlói, bérlői irányában is meghatározó. Hiszünk abban, hogy a kimagasló ügyfélélmény megteremtése és a részletek tökéletessége iránti elkötelezettség hosszú távon alapfeltétele az üzleti sikernek. Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünknek köszönhetően emberek ezrei számára válnak még kellemesebbé a mindennapi életterek.

Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt befektetési alapkezelőként működik, a kezelt ingatlanbefektetési alapok minden esetben az MNB általi nyilvántartásba vétellel jöttek létre.